Om os

Inflatom er en dansk virksomhed med stor ekspertise inden for branchen. Vi har samlet set beskæftiget os med hoppeborge og forlystelser i mere end 30 år.

Vi har igennem årene, opbygget stor viden og passion på omkring produkterne, og ved hvilke udfordringer man skal være opmærksomme på for at få den bedst mulige løsning.

Vi er altid klar til at rådgive vores kunder inden et salg, så vi sikrer at kunden får den perfekte løsning i forhold til det aktuelle budget og behov.

Hos os er nøgleordene service, kvalitet og sikkerhed, og vi vil altid gøre vores yderste for at blive din foretrukne samarbejdspartner inden for hoppeborge og oppustelige forlystelser.
på hjemmesiden finder du både pakkevejledning og sikkerheds vejledning, som løbende opdateres efter gældende regler, så vores kunder altid har de seneste til rådighed.

Hos Inflatom sætter vi en stor ære i at levere produkter af en høj kvalitet til en fornuftig pris.
Vi forhandler kvalitetsudstyr fra Europæiske producenter, og alle vores produkter lever op til gældende love og direktiver, og opfylder selvfølgelig alle krav til DS/EN14960 og EN71. Vi har et tæt samarbejde med blandt andet Teknologisk og Force Technology, hvilket sikrer at vi altid leverer hoppeborge og forlystelser der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Vi har et stort udvalg af standardvarer i vores sortiment og kan tilbyde Skandinaviens bredeste udvalg af hoppeborge. Vi har udstyr til alle, lige fra den lille fritidsudlejer og op til store forlystelsesparker, legelande, indkøbscentre, campingforhandlere, svømmehaller m.v.

Det er vigtigt for os at vores priser er så gennemskuelige som muligt. Derfor inkluderer alle vores priser naturligvis alt hvad der skal bruges for at komme i gang med at bruge din nye forlystelse.
Det betyder at vi sammen med forlystelsen leverer en kvalitets blæser, pløkker samt dokumentation for brug i forbindelse med første gangs syn og godkendelse.